مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز با همکاری صندوق توسعه کارآفرینی بهمن برگزار می نماید:

رویداد شروع ناب به توسعه‌دهندگان فناوری‌های نو که اغلب دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اساتید و تازه فارغ‌التحصیلان دانشگاه هستند کمک می‌کند با کسب مهارت‌های کارآفرینانه، مدل نهایی کسب و کار خود را بیابند و با شناخت بخش اصلی مشتریانشان و طی آموزش‌های نظری و عملی از طریق شرکت در کارگاه، برگزاری مصاحبه، کار فنی، مشورت و مذاکره، شانس خود را برای تبدیل شدن از یک تیم فناور به یک کسب و کار موفق بیازمایند.

مخاطبان این دوره تیم‌های نوپایی هستند که محصول آن‌ها مبتنی بر فناوری‌هایی است که عمدتاً از تحقیق و پژوهش به دست آمده یا محققانی که کارشان نتیجه یک رساله دانشگاهی در سطح دکتری یا کارشناسی ارشد است.

چگونگی برگزاری دوره

دوره در مدت ۳ ماه روزهای سه شنبه (۱۲ هفته مداوم)  برگزار می گردد و به شرکت‌کنندگان کمک می‌کند تا قابلیت تبدیل فناوری خود به یک کسب و کار موفق را بررسی نمایند.

خروجی دوره و مشوق‌ها

در پایان این دوره، تیم‌ها به یک تصویر روشن از پتانسیل‌های فناوری و بازار خود می‌رسند تا یک تصمیم کلیدی برای ادامه کار و یا کنار گذاشتن آن بگیرند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صندوق توسعه بهمن و رویداد شروع ناب به لینک زیر مراجعه فرمایید: