“کیمیا کالج “فراخوان پیش ثبت نام رایگان

♥شما هم دعوتید♥
کیمیا: اکسیر دانش و مهارت نیروی انسانی

این طرح تحت عنوان کلی اکسیر دانش و مهارت نیروی انسانی ( کیمیا)، دوره ای آموزشی و تجربی جهت ارتقای آگاهی، دانش و مهارت علاقه مندان به فعالیت در حوزه کسب و کار های دانش بنیان و نهادهای فعال در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور است که  تحت حمایت و نظارت مستقیم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می گردد. این دوره یکی از بهترین دوره های حال حاضر کشور است که برای اولین بار در شیراز برگزار خواهد شد.

کلیه علاقه مندان به فعالیت در اکوسیستم کارآفرینی شامل، اعضای شرکت های دانش محور، شتابدهنده ها، VC ها، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری با حضور در این طرح می توانند تجربه ای کم نظیر را درکنار بهترین اساتید و فعالین اکوسیستم کارآفرینی کشور مستقر در تهران را تجربه نمایند. فراخوان  این رویداد برای همه دانشجویان و فارغ التحصیلان در کلیه مقاطع و رشته های تحصیلی می باشد.

شایان ذکر است  مقرر است مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز با همکاری تیم برگزار کننده از پارک علم و فناوری دانشگاه شریف، این رویداد را از شهریور ماه سال جاری به مدت سه هفته (دو هفته در شهریور ماه و یک هفته در آذر ماه) برگزار نمایند. این دوره با فراخوان عمومی در سطح کشور آغاز و مرحله پیش ثبت نام بصورت رایگان انجام می پذیرد سپس متقاضیان محترم در مصاحبه و تست شغلی (بصورت مجازی) شرکت نموده و گزینش نهایی برای شرکت در رویداد انجام می پذیرد.

در صورت پذیرش هریک از اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان و یا کارکنان دانشگاه شیراز در این رویداد، مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز، از پذیرفته شدگان حمایت مالی و معنوی برای ثبت نام نهایی در این رویداد بعمل خواهد آورد. این حمایت های باتوجه به میزان مشارکت متقاضی در برنامه های قبلی مرکز بین ۳۰ تا ۴۰٪ کل هزینه را شامل خواهد شد. شرایط حمایت مالی پس از اعلام لیست پذیرفته شدگان از طرف تیم برگزار کننده در دانشگاه صنعتی شریف اعلام خواهد شد.

فراخوان پیش ثبت‌نام این رویداد از طریق لینک زیر در دسترس عموم قراردارد:

zaya.io/v12un

آدرس سایت kimia-college.ir
لینک اینستاگرام kimia_college@
آدرس تلگرام kimia_college
جهت کسب اطلاعات بیشتر بروشور پیوست را مطالعه بفرمایید.

نظرات بسته شده است.