با توجه به فرصتی که ویروس کورنا و قرنطینه خانگی در کشورمان ایجاد کرده با مجموعه برنامه های «نوآفرین» مخاطبین خانه نشینمان را مهمان یک فضای آموزنده و نوآورانه خواهیم کرد.مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز با همکاری بنیاد نخبگان فارس، معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و پارک علم و فناوری فارس میزبان شما در این مجموعه رویدادهای مجازی نوآوری و کارآفرینی دانش بنیان خواهند بود.

چندین دانشگاه کلیدی در سطح کشور توانسته اند بدنه خود را به سمت رویکرد نوآوری خلاقانه و کارآفرینی نیازمحور اجتماعی سوق دهند و تجربیات ارزشمندی خلق شده است. اما برای دانشگاه های دیگر این مساله هنوز در حد اهداف دست نیافته یا ناقص متولد شده می نماید. دانشگاه شیراز با وجود ظرفیت های فوق العاده ای که دارد هنوز آنگونه که باید در این زیست بوم اقتصاد دانش بنیان جایگاه و نقش خود را نیافته است . این موضوع وظیفه مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز را دوچندان می کند تا با استفاده از بکارگیری تجربیات موجود داخلی و خارجی بتواند قدمهای موثری برای غلبه بر این نقصان بردارد.

برای این منظور تصمیم گرفته‌ایم تا با یاری خدا یک سلسله از کارگاه‌ها و نشست‌های مجازی را تحت نظارت پیشکسوتان، صاحبنظران و افراد موفق ملی و بین‌المللی در این زمینه‌، با مخاطبین دانشگاهی اعم از هیئت علمی و دانشجو (به فراخور بحث) دانشگاه شیراز برگزار کنیم تا گام نخست را محکمتر برداشته باشیم. این نشست‌ها عمدتاً حول موضوعاتی از قبیل گفتارهای انگیزشی، مفهوم نوآوری و ایده‌های فناورانه، مقوله‌ی ارزیابی تجاری محصولات بالقوه، تامین مالی و غیره می‌باشد. اساتید و مدرسین دوره ها از افراد مجرب در سطح کشور و استان می باشند. سعی شده به فراخور مخاطبین متنوع، رویدادها هم از طیف موضوعات متنوعی برخوردار باشند. دوره ها بصورت سلسسه وار تدارک دیده شده و از سطح انگیزشی و نظری به سطوح تجاری سازی و کارآفرینی فعال در جلسات آخر می رسد. برای کارگاه ها ویژه گواهی شرکت در کارگاه هم صادر خواهد شد.

همه این رویدادها در زیرساخت مجازی تدارک دیده شده برگزار خواهند شد. یک رویداد می تواند بصورت تک جلسه ای یا دوره ای با ثبت نام محدود، ثبت نام آزاد، پنل تخصصی، همراه با پرسش و پاسخ در بستر کلاس مجازی که صرفا برای چنین رویدادهای آماده شده است، برگزار شود.

امید است شما مخاطب گرامی با حضور در این رویدادها و ارائه بازخورد ما را در این عرصه‌ی پرفراز و نشیب یاری فرمایید.

از همین طریق ما را دنبال نمایید لینک ثبت نام ظرف روزهای آینده در رویدادهای مجازی  در همین صفحه فعال خواهد شد.