بازدید معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم از دانشگاه شیراز

دکتر علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سفر به شیراز ضمن بازدید از مجموعه‌های فناورانه دانشگاه شیراز بازدید کرد.

دکتر خیرالدین روز چهارشنبه ۲۹دی‌ماه ۱۴۰۰، با حضور در دانشگاه شیراز، از پردیس نوآوری و فناوری در دانشگاه و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در آن، مرکز نوآوری و فناوری دانشگاه و واحدهای زیرمجموعه‌ی آن مانند مرکز نوآوری تخصصی علوم انسانی و شتابدهنده‌های هاب و کوانتوم پلاس دانشگاه بازدید کرد.

معاون فناوری و نوآوری وزیر عتف در این بازدید گفت: استان فارس استان فناورانه و پیشرو است و ایجاد دره فناوری (پردیس فناوری) در کنار دانشگاه شیراز اقدام با ارزشی در زمینه‌ی ایجاد اشتغال است.

وی  افزود: مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز یک مرکز جدید و مؤثر است و ارتباط قوی بین دانشگاه‌‌ها و پارک‌های علم و فناوری، از مهم‌ترین اولویت‌های معاونت فناوری وزارت عتف به شمار می‌رود.

دکتر خیرالدین اظهار امیدواری کرد با حمایت معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ به‌زودی پارک علم و فناوری دانشگاه شیراز ایجاد شود.

دکتر منصور کنعانی، مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز نیز در این بازدید به معرفی بخش‌های مختلف این مرکز، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه شیراز در زمینه‌ی نوآوری و کارآفرینی، تجاری‌سازی و صادرات فناوری، خدمات فناوری و تحقیق توسعه، انتقال فناوری و ایجاد مراکز نوآوری تخصصی همچون مراکز نوآوری تخصصی علوم انسانی و علوم مهندسی پرداخت و تأکید کرد: تلاش شده تا دانشگاه شیراز حضور مؤثری در اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی فارس داشته باشد.