حضور مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز در نمایشگاه تولید ایرانی، دانش‌بنیان

نخستین نمایشگاه تولید ایرانی-دانش‌بنیان، در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین»، در محل دائمی نمایشگاه‌های استان فارس برگزار شد.

این نمایشگاه که با حضور شرکت‌های فعال در زمینه‌ی فعالیت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی ترتیب یافت؛ عصر سه‌شنبه ۳۱ خردادماه، با حضور شماری از مسئولان آغاز به کار کرد و تا روز جمعه سوم تیرماه، ادامه داشت.

مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز هم در نمایشگاه تولید ایرانی، دانش‌بنیان، به‌همراه ۱۲ تیم متشکل از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه و استارتاپ‌های حوزه‌های مختلف در این مرکز، با حمایت صددرصدی دانشگاه شیراز حضور یافت.

دکتر منصور کنعانی، مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز هدف از حضور در این نمایشگاه را گسترش ارتباطات دانشگاه با صنعت و همچنین حمایت از شرکت‌های اعضای هیأت‌علمی دانشگاه در زمینه‌ی رشد و پیشرفت عنوان کرد و افزود: معرفی خدمات و واحدهای مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز و شرکت‌ها و تیم‌های این مرکز، نیازسنجی حوزه‌ی صنعت و شبکه‌سازی با آن، انعقاد تفاهم‌نامه با شرکت‌های صنعتی از دیگر اهداف حضور در این نمایشگاه بوده است.

برگزاری نشست‌های مختلف با حضور مسؤولان استانی و صاحبان صنایع، حضور در نشست‌های تخصصی و دریافت نیازهای فناورانه واحد‌های دیگر ازجمله فعالیت‌های تیم مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز در طول برگزاری این نمایشگاه بوده است.

گفتنی‌ست، غرفه‌های مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز و تیم‌های وابسته‌ی آن، در سالن حافظ (سالن نفت و گاز و پتروشیمی) نمایشگاه تولید ایرانی، دانش‌بنیان مستقر بوده است.