حضور مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز در نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه

چهاردهمین دوره نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه از دوم تا پنجم مرداد ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.
این نمایشگاه، به عنوان بزرگترین رویداد در زمینه بورس، بانک و بیمه است و سالانه با حضور جمع کثیری از شرکت ها و موسسات توانمند داخلی و خارجی برگزار می شود.
تیم موج سوم به عنوان یکی از هسته¬های فناور مستقر در مرکز نوآوری تخصصی علوم انسانی دانشگاه شیراز در این نمایشگاه حضور یافت و دستاورد ها و محصولات دانش بنیان خود را عرضه کرد.
تیم موج سوم به عنوان یکی از تیم های فعال در مرکز نوآوری تخصصی علوم انسانی دانشگاه شیراز، متشکل از ۷ نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، مشغول فعالیت در حوزه تکنولوژی های مالی و به طور دقیق‌تر در trade assistant است.
افزایش ارتباط و آگاهی مردم از بازار مالی و خدمات آن ، بالا بردن سواد مالی، ارائه توانمندیهای داخلی در هر سه حوزه بورس ، بانک و بیمه از طریق آموزش و فرهنگسازی، برپایی غرفه ویژه کودک و نوجوان ،برگزاری کارگاه های آموزشی ، همچنین فرآهم آوردن زمینه مناسب جهت تعاملات بین الملل با توجه به پیشرفت اخیر بین المللی در حوزه مالی و استقبال سرمایه گذاران خارجی به همراه فضای مذاکرات B2B، برگزاری رویداد استار تاپ حوزه مالی و …. از اهم برنامه های در این دوره از نمایشگاه می باشد.