نشست مشترک مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی دانشگاه شیراز با شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در محل مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی دانشگاه شیراز برگزار شد.

در این جلسه مدیران مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه آقایان دکتر منصور کنعانی مدیر مرکز کارآفرنی دانشگاه شیراز، دکتر سید اسماعیل حسینی مدیر مرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی، دکتر سجاد تقوایی مدیر واحد تجاری سازی و دکتر حسین محمدی مدیر واحد خدمات فناوری حضور داشتند. همچنین دو نفر از اساتید برجسته دانشکده مهندسی برق قدرت آقایان دکتر ابراهیم فرجاه از اساتید پیشکوست دانشکده و دکتر محمد محمدی ریاست دانشکده برق و کامپیوتر در جلسه حاضر شدند و به بیان نکاتی پرداختند.

در ابتدای جلسه پس از معرفی و خوش آمدگویی دکتر حسینی؛ دکتر کنعانی مقدمه ای از شرایط و ساختار اکوسیستم فناوری ایجاد شده در دانشگاه را ارائه کرد.

پس از آن مهندس جلایر سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان فارس ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه به بیان نکات و مثال هایی در خصوص سطح تعامل بین مراکز دانشگاهی و صنعت پرداخت. همچنین سایر معاونان و هیات همراه ،پس از معرفی واحدهای مرتبط خود در شرکت توزیع، نقطه نظرات خود را در رابطه با شیوه های تعامل فی مابین عنوان کردند.

در ادامه دکتر فرجاه و دکتر محمدی نظرات خود را پیرو صحبت های انجام شده در خصوص نحوه پیشبرد اهداف مرکز نوآوری و راهکارهای ارتباطی بین صنعت و دانشگاه بیان کردند.

بازدید ازمرکز نوآوری تخصصی علوم مهندسی  و گفتگو با تیم های مستقر در آن، پایان بخش مراسم بود.